Kontakta oss

Vill du anlita oss för spelning? Ring oss gärna för att pröva din idé och kolla vad det kan kosta. Sådant här gör vi bland annat:

Viskonserter
Vi gör viskonserter på bibliotek, kulturhus, visfestivaler, teatrar, i parker, på kaféer och bygdegårdar.

Föreningar
Vi underhåller gärna på er föreningssammankomst. Pensionärsföreningar och kulturföreningar är våra absoluta favoriter!

Privata fester
Vi har spelat på födelsedagskalas för 30-, 35-, 40-, 45-, 50-, 60-, 65-, 70-, 75- och 80-åringar. Och vi gör det gärna igen!

Företag
Allt som önskas (utom dansmusik)! Personalfester, invigningar, jubileer, mässor, kundfester, seminarier.


Kontakta pianisten eller trumpetaren:

Olle Huldén, 0734-14 49 88, e-post till Olle
Joen Wetterholm, 0708-32 34 57, e-post till Joen

Eller mejla till vår gemensamma adress.
Pst! Har du tid över, får du gärna läsa vilka trevliga mejl vi har fått från vår kära publik!


Stort och glatt tack för den eminenta sångboken som torr och fin kom till mig i Kållered i igår kväll med fästmansexpressleverans :) Sen dess haver jag spelat. Till grannarnas förfäran eller fröjd! Många pärlor!! Just nu tar vi en öl och coolar ner. (Mejl från A)

Jag och maken såg i er Varberg i somras efter att jag sökt på vad som händer i Varberg i socitetsparken, va nåt av det trevligaste v i varit på, på länge. Hoppas ni kommer tillbaka nästa år. (Mejl från L)

Ni hade underbara texter/låtar. T.o.m. chefens dotter (går i åk 1) tyckte ni va bra. I den åldern har man ju lite annat musiksmak :) (Mejl från R)

Tack för Varberg! Måste bara berätta om en härlig man jag känner som är jättetrevlig och rolig. (Men han är Gaisare!) När jag berättade om er låt de e la Gais förra sommaren - så blev han intresserad och letade upp er på Yoyube. Nu är han helfrälst, lyssnar på allt så jag tror hans grannar storknar. (Mejl från L)

Jag såg ”snart rasar Götaälvbron” på youtube och blev frälst! Ni får se till att spela på en Häcken-match tycker jag! (Mejl från A)

Det är jag som ska tacka! Som sagt, ni har förlängd mitt liv! Skrattet kan det!! :)) Ni är fantastiska!! (Mejl från J)

Vilka härliga och svängiga låtar! Jättebra! (Mejl från S)

Har hört er i Partille förra året och nyligen i Jonsered. De flesta låtar är underbart underfundiga. Köpte :"köpa keps och odla skägg". Ska bli kul att få den beställda skivan också. Mitt barnbarn på 8 år älskar "Oh, en sån härlig hagelskur". Hoppas att ni spelar in nostalgilåten snart. (Mejl från A)

Var inne och kollade på er hemsida efter att hört er eminenta Hisingens Nationalsång på youtube. Helt jäkla underbar. (Mejl från C)

Jag var på er spelning på dicksonska förra torsdagen (sitter som politisk ledamot, i SDN Västra Hisingen) och tyckte det var kul och bra musik, så då ville jag givetvis ha plattorna, särskilt med hisingsanknytningen. (Mejl från R)

Det är inte mycket som kan få mig att åka till fastlandet men idag var det värt det!! 30 fantastiska minuter i Bältesspännarparken. (Mejl från B)

Var imponerad av Vier Brillens show i går kväll, så charmigt och begåvat, så oemotståndligt musikaliskt. (Mejl från S)

Jag satt och funderade på varför det var så fullt i salongen. Vier Brillen är uppenbarligen älskade av folket! Förutom att ni är roliga, samspelta och mycket professionella, tror jag att det finns många som gillar er för att ni representerar det gamla goa Göteborg. Är ni de enda musikanter som gör det? Vi har ju många här i Uddevalla som kommer från Göteborg. Och så har ni en underbar förmåga att skriva nya texter som gisslar samtiden. Mobiltelefonen och Ullared var ju höjdare! (Mejl från B)

Stort tack för er bejublade föreställning igår! Ni var verkligen på spelhumör! Lovorden är många från de som hade lyckan att vara med. (Mejl från J)

Ni var gårdagens behållning i Flunsåsparken hälsar en av dessa tanter med mjuka kanter! (Mejl från S)

Tack gillar verkligen skivan kommer till kulturkalaset. (Mejl från B)

Tusen tack för en jättefin spelning på mitt disputationskalas igår! Kunde inte ha varit bättre. Uppskattar särskilt extraversen i "Jag har plockat blommor till min fru." Nu ska jag lägga upp fötterna och lyssna på "Jag tar en öl och coolar ner..." (Mejl från J)

Stort tack för senast. En riktig må-bra-musikfest. (Mejl från R)

Jag har berättat för så många bekanta om era härliga spelningar, er svängiga musik, era fantastiska texter och er utstrålning. Därför önskar jag så jättemycket att ni har många fler spelningar än de som finns på hemsidan Finns det t ex något i slutet av januari eller i februari?  (Mejl från E)

Tack för en härlig kväll. Svängig musik och texter och mellanprat som innehöll både allvar och humor. Det var också mycket positiva kommentarer från publiken.  (Mejl från L)

Vi såg och hörde er i Varberg igår och blev glatt överraskade ! Tittade på historik och era tidigare bravader på internet. Konstigt att vi inte sett er tidigare…  (Mejl från S)

Såg/hörde er för första gången igår på Akademiska körens konsert. Vilken glädje och vilken succé ni gjorde. Vi fick oss många glada skratt.  (Mejl från L)

Hej alla i Vier Brillen! Det var en väldigt rolig och trevlig konsert i GUs aula. Att tussa ihop er med Akademiska kören var ett genidrag. Vi hörde många positiva kommentarer från publiken. För en del var ni nog en alldeles ny upplevelse. (Mejl från A)

Tackar :) Måste bara säga att spelningen ni gjorde i torsdags kväll på dagbarnvårdarnas julfest var så suverrän.. Ler fortfarande.. å skivan går varm ;) Hoppas jag får möjlighet att se/lyssna på er igen. (Mejl från T)

Tack för snabbt svar, kul att skivan är på väg! Fick tips av en kompis ... men hur han hittade er vet jag faktiskt inte. Han såg dock helt oförstående ut när jag erkände att jag inte hört talas om er tidigare. (Mejl från J)

Ett stort tack vill vi ge er, för att ni kom å delade med er av era kluriga texter... härlig musik... å era sköna personligheter. Tack!  (Mejl från M)

Tack för en trevlig kväll! Ni är fantastiska! Vi kommer att sprida detta vidare. (Mejl från C)

Men först måste jag berätta att min hulde man bjöd mig på en överraskningskonsert en dag i våras. Och det blev mitt första möte med Vier Brillen. Jag var helt betagen och omfamnad av er musik och lek med ord.Tiden gjorde ett kvantsprång - och plötsligt var det över och jag ville inte gååå... (Mejl från L)

Vi tackar för superb spelning. Ni fick många nya fans. Alla vill höra er igen. (Mejl från A)

Stort och varmt tack till brillrarna för den härliga spelningen igår kväll! Jag är fortfarande glad! (Mejl från K)

Så himla kul och underbara ni var! (Mejl från G)

Tack för er spelning igår. Har fått rapport om att allt var jättelyckat och att det var mycket publik. (Mejl från K)

Njuter fortfarande av Hisingens nationalsång. (Mejl från L)

Jag fick nys om er genom en tjejkompis som hört er på en privatfest för något år sen och hängde med på konsert på Ljudaborg i Lödöse och gillade er skarpt. Gillar er lite otrendiga stil och humor. Är ett stort fan av exempelvis Hasseåtage och det ni gör är ju i samma anda. (Mejl från R)

Tack för en härlig konsert igår. Jag tror att alla i salongen var mycket nöjda. Vår lokala tidning var ju också där och jag skickar gärna artikeln.  (Mejl från M)

Jag har faktiskt bara hört en låt av er, den om Björn Borg och John McEnroe. Det var nämligen någon som önskade den när det var önsketimme i nattprogrammet P4 Vaken för länge sedan (kan ha varit julhelgen 2012). Efter jag hörde den så googlade jag lite, hittade er sida och en snutt av låten på youtube men gjorde inget mera. Igår tog jag mig äntligen i kragen och beställde skivan. Det ska bli roligt att få höra fler av era låtar!  (Mejl från E)

Stort TACK själva! Alla jag pratade med – och det var de flesta tror jag – var supernöjda ! Jag tycker ni gjorde en kanonspelning och ett x-a plus för det genomtänkta mellansnacket. Mycket underhållande!  (Mejl från B)

STORT TACK för er underbara spelning här på Majbacken, ni kom och segrade...alla jättenöjda. (Mejl från P)

Hörde er senast på SWEJS, och ni var lika härliga att lyssna på som tidigare! Ni har roliga och tankeväckande texter, härlig svängig musik, och framför allt, det går ju att höra vad ni sjunger, vilket är en bristvara idag. Nästan som förr i världen, då hörde man alltid vad estradörer sade och sjöng. Stor kram till er alla!  (Mejl från A)

Ni var där och spelade och vi satt och fnissade till era roliga texter. Vi köpte skivan "vi ska alla dö en gång" och spelade den i bilen tills min fru höll på att få ett hysteriskt anfall.  (Mejl från B)

Så kul att ni kom, och så jäkla bra ni är! Det är bara att lyfta på baskern och blotta flinten!   (Mejl från P)

Vi har ett semesterhus i Sverige och aker varje ar flera ganger till Sverige. Jag har set en skiva vid Ge-Kas i Ullared. Vid YouTube jag ha hört en smakprov. Nu vill ja ha skivorna för att texterna är so härligt.  (Mejl från W)

Mycket bra spelning och jag hoppas höra er live fler gånger då det var en upplevelse över det vanliga! (Mejl från J)

Det var en fantastisk konsert på alla sätt. Jag var där och lyssnade. T.o.m. mer folk än jag hade hoppats. Vi räknade till bortåt 200!!!! Suveränt ljud hade ni. Varje stavelse i de fyndiga texterna gick fram. Lagom volym. Rolig och bra presentation. Perfekt helt enkelt. Och så nöjd publik!! Flera har efteråt sagt att de var glada hela helgen efter er spelning. Det är roligt att vara arrangörsansvarig, när det klaffar så här bra. (Mejl från K)

Det är till min son som är 6 år... Vi hörde er i Nordstan för några år sen och han ville ha er skiva Norsk torsk... Älskar den fortfarande, just nu går låten Norsk torsk på repeat när han ska sova.   (Mejl från A)

Lyssnade på er på Steninge visfestival i somras - det var roligt, svängigt, och en väldig spelglädje.  (Mejl från A)

Lyssnade på ett finlandssvenskt radioprogram i dag där de spelade några låtar från den nya skivan och blev jätteimponerad - aldrig hört något motsvarande.  (Mejl från R)

Jag tycker att ni är TOPPEN! Texterna, humorn, musiken allt! (Mejl från B)

Tack för kvittot och för en fantastiskt härlig konsert! Åh, vad det är underbart att få skratta så gott i denna ibland allt för allvarliga värld!  (Mejl från S)

Håper dere også sender til Norge. Ble kjent med deres musikk og glimrende tekster gjennom viseprogrammet “Felicia”.  (Mejl från A)

Tack för fantastisk föreställning på Aftonstjärnan! (Mejl från G)

Stort tack för släppfesten. Jag har precis hämtat mig ;-)  (Mejl från M)

Går ständigt med ett stort leende efter att ha lyssnat på skivan!  (Mejl från P)

Hej - och tack för senast! Dvs ert underbart härliga framträdande i Floda för några veckor sedan. Vi köpte en skiva då och har haft mycket nöje av den. (Mejl från I)

Hörde just er grupp på radion och blev störtförtjust! (Mejl från L)

Los Quattro Brillos utför enligt mitt oifrågsättbara musikaliska omdöme en omistlig kulturgärning förutan vilken Sverige vore ett väsentligt fattigare land och förutan vilken ett rent medeltida mörker skulle kunnna utbreda sig i detta högst detsamma land. (Mejl från H)

Vad kul att ni kommer till musikmetropolen Simlångsdalen i vår! Varmt välkomna! Vi ska sitta bänkade hela familjen!  (Mejl från S)

Ett hjärtligt tack för er "show" igår. Fantastisk musik och texter med lättsamt och trevligt mellansnack. Kunde inte ha varit bättre.  (Mejl från M)

Kul skiva. Bra att radion spelade den idag. Mycket fyndigt att lägga in Alf Hambes "Visa i Molom". (Mejl från M)

Full av fröjd och förfäran tar jag del av denna skiva! Fast förfäran tog sig mest uttryck i "förfärligt roligt!" Glatt TACK!  (Mejl från A)

Har ni inte spelat in Tio Timmar i Ullared? Den är för j-la bra!!! (Mejl från C)

Hej Olle, P-O, Christoffer och Joen! Vi var helt tagna och förtjusta i ert framträdande, som uppskattades så av publiken och oss i huset. Det var väldans kul texter - en sån begåvning du är Olle. Man blev verkligen glad och det märktes på alla att de trivdes med kvällen.  (Mejl från M)

Jag letade i vårt musikarkiv (SR) efter en fisklåt att spela efter ett samtal med en språkexpert om varför torsken blivit så utskälld (allt från soppa-torsk till hallick, typ) och hittade er torsk-sång. Vad kul!  (Mejl från L)

Jag var på er spelning igår, den 19:e. Det är därför jag vill ha ert nyhetsbrev, för ni var HELT SUVERÄNA. Hörde talas om er första gången i förrgår (18:e), hörde också er skiva Norsk Torsk Baby då och föll pladask. Ni har fått en ny medlem i beundrarskaran som hoppas på flera konserter.  (Mejl från M)

Såg er på Ukulele-festivalen igår, och blev helt frälst. Insåg att jag nog har hört er på radion någon gång, men att mina nervtrådar i hjärnan nog inte fungerat ordentligt och kopplat som de skulle, för hade de gjort det så hade jag tidigare upptäckt er storhet!  (Mejl från T)

Jag utnyttjade ert nyhetsbrev och var på Opaltorget i lördags. Jag är helt imponerad av er spelglädje och era fantastiskt humoristiska texter. (Mejl från C)

Vi har suttit och lyssnat på den många gånger medan vi jobbat, småskrattat mellan varven och varje gång upptäckt någon ny underfundighet i texterna. (Mejl från M)

Hörde en så festlig låt i Skaraborgsradion som hade titeln: Får jag tälta i din trädgård?  (Mejl från K)

Tack för den fantastiska upplevelsen i Steninge! Ni var kvällens behållning. Vi har spelat skivan 4 gånger i dag! Vi vill naturligtvis ha Tupperware- och Claes Olsson-låtarna så snälla meddela när ni har dem på skiva.  (Mejl från M och I)

Nu har ni slagit igenom även i Kanada, kan det vara sant? Nä, men väckt lite uppmärksamhet hos undertecknad i alla fall :) Roligare texter får man leta efter. Men det behövs ju inte nu när vi har era.  (Mejl från L)

Jag tyckte ert framträdande var en av höjdpunkterna i somras. Skivan köpte vi förståss, så nu är det bara att vänta på nästa, förstår jag.  (Mejl från E)

Tack för en fantastisk underhållning i lördags på ukkeklubbens fest! Jag har nog aldrig hört en så rolig underhållning med perfekt artikulering, inte ett ord missades.  (Mejl från I)

Vilken fantastiskt härlig skiva!!!! Vilka låtar, arr, vilka rim och klurigheter!!!  (Mejl från M)

Vilken spelglädje och vilken musikalisk bredd! Jag går fortfarande i ett njutande rus! Tempo, texterna och mellanpratet! Perfekt!  (Mejl från K)

Bra arr och duktiga musiker har/är ni också, och du och de andra textar föredömligt när ni sjunger, det är viktigt tycker jag. Och hur i h-e har ni lärt er spela i 7/8-takt? Jag tappar indelningen efter bara några takter...  (Mejl från B)

Jag skulle vilja ge er en stående inbjudan till varje festival i fortsättningen! Ni var en av festivalens höjdpunkter...  (Mejl från N)

Tack för en fantastiskt rolig och underhållande kväll i Varberg. Ingenting går upp emot Göteborgshumorn.  (Mejl från A)

Fantastisk skiva! Vi har den senaste tiden till familjen köpt Sades senaste, EST live in Berlin, best of Michael Jackson, två specialimporterade gamla vinyl Led Zeppelin samt Vier Brillen. Vad tror du barnen nynnar på varje dag? Jo, ”…..10 minuter….” hela tiden. Den är bäst!.  (Mejl från E)

You made my day som dom säger i utriket. Det var länge sedan jag skrattade så gött, och njöt av en skiva. Som utflyttad Göteborgare var det en härligt kul upplevelse som jag skall ge skåningarna i lagom doser. Ni är verkligen begåvade både med texter och musikaliskt. (Mejl från B)

Nu har jag plågat grannarna hela helgen med att spela skivan om och om igen. Min omedelbara favorit blev Frölunda torg. Nästa favorit är Kosmisk urspårning. En blandning mellan min barndoms TV-program och Det sjunde inseglet. (Mejl från H)

Tack själva! Ni var helt rätt för oss. Många uttryckte efteråt sin uppskattning över bandets höga kvalitet, de dåliga vitsarna inkluderade :)  (Mejl från P)
Tack så otroligt mycket för idag. Ni är toppen! Det hördes många lovord om er ute i foajén efter föreställningen. Ni är alltid välkomna tillbaka. (Mejl från I)

Var ju tvungen att komplettera samlingen lite, har bara de första skivorna. Men - kan dem utantill! Nu med nya sångboken kan vi förhöra varann så att inte en stavelse blir fel! (Mejl från A)

Såg er live i våras på vårkonserten med Akademiska kören och är sedan dess en hängiven supporter, om än på avstånd, till era Brillianta galenskaper! Bor i Södertälje men besöker Göteborg ett par gånger om året, i fortsättningen får planeringen bli så att jag får tillfälle att se - och höra! - er igen! (Mejl från C)

Hello, ni var så himla bra igår, vi fick en jättehärlig kväll. (Mejl från P)

Hej underbara Vier Brillen! Tack för en helt fantastisk konsert. Jättebra!! (Mejl från I)

Det värsta med er musik är att många låtar är örhängen! Man får dem inte ur hjärnan! (Mejl från A)

Hej Olle.det var den bästa avslutning jag kunde få på november! Ville inte missa någonting så jag fick skynda ut till toa när sista låten var slut. (Mejl från U)

Tack för idag och för guldkanten på min dag genom er glada musik med så underfundiga texter. Många har jag ju hört förut, men mycket var nytt, så därför hoppas jag, att ni snart producerar en ny CD. Jag, och tanterna som var med mig uppskattade särskilt låten om oss. Det är inte ofta vi blir uppskattade av ungdomar i er ålder - jämnåriga med våra barn - som mest tycker vi är krävande och antika, när vi t ex inte uppskattar våra söta barnbarn med nosring i näsan. Jag vill också passa på att be dig hälsa och tacka Christian för hans trevliga kåserier i den avisa, som förr var mitt husorgan, men som jag dessvärre inte längre prenumererar på eftersom jag tycker den blivit lite brunbefläckad. (Mejl från A)

Tack för en helt underbar musikupplevelse, ni är JÄTTEBRA. (Mejl från I)

Hej! Jag tar så gärna emot nyhetsbrev hur många som helst. Det är en så härlig upplevelse att se o höra o läsa om Vier Brillen. Härligt att ha något så bra på Hisingen som är min ö sedan 1951. (Mejl från L)

En kompis hade lärt sig Keps och skägg, jag tyckte den var skit Bra. Så nu har jag kollat er på tuben, veka Goa låtar. Er skall jag kolla på live, när jag får chans. (Mejl från M)

Hej, jag hörde er i radio och senare på kvällen samma dag såg jag er i Flunsåsparken. Handlade då CD:n ”Skaffa keps och odla skägg”. Nu såg jag er i Bältespännarparken. Under Kulturkalaset. Ser framemot CD:n. (Mejl från B)

Jag lyssnade på er på P4 och på Flunsan i våras och blev förtjust i låtarna. Sen kollade jag på Youtube också! Fyndiga texter och sköna melodier!! (Mejl från G)

Lyssnade på er i Varberg i söndags också för säkerhets skull... Snygg entré med "Jag har köpt en gammal cykel" med tanke på Monark... Hade varit snyggt med "10 timmar i Ullared" som avslutning... Kanonspelning men kallt... Kommer det ytterligare en skiva snart? Saknade den fullständigt lysande "Ansaldo Breda" som ni drog på Redbergsteatern i våras. (Mejl från R)

Jag var och lyssnade på er på Redbergsteatern i våras och köpte senaste skivan, kände att jag måste ha mer... (Mejl från R)

Undrade faktiskt vad du skulle tänka! Jag äter skivor! Skämt åsido, när jag hade lyssnat några gånger kom jag på att det skulle vara en utmärkt gåbort-present ( heter det så?) till midsommar och ett senare tillfälle. Jag tror den skulle uppskattas. Efter besöket i Flunsåsparken i tisdags har ni fått en ny beundrare. (Mejl från S)

Ända sedan jag fick den nya skivan hemskickad efter släppfesten på Aftonstjärnan, har jag tänkt skriva och säga tack -igen- för de nya låtarna. Texterna är geniala, musiken är fantastisk, ja, ni är bara så unika, och enormt bra! Jag tröttnar aldrig.  (Mejl från E)

Tack för Prag-skivan som kom igår! (Vi gör reklam på FB!) Tack för att vi fick komma på konserten! Tack för boken Dansa med nallar! Tack för allt! (Mejl från L)

1000 tack för en härlig afton - ni är helt underbara. Och att vi fick höra Ullared som kvällens sista låt var höjdpunkten. Och som spårvagnsförare var även eran hyllning av våra "härliga" italienska 32;or en oförglömlig upplevelse, Och låten med kepsen och skägget gick djupt in i själen. Ja, så kunde jag fortsätta - alla låtar var härliga med härlig musik och fantastiska texter - tack igen. Hoppas att även eran pall med skivorna får uppleva den s.k. Prager Frühling och hitta snart hit. (Mejl från W)

I min bil i torsdags pratade hon oavbrutet 4 timmar, d v s ända tills jag satte på Vi ska alla dö en gång. Hon blev begeistrad och jag tyckte det var fint att lyssna till något annat, d v s er! (Mejl från W)

Tack för en härlig underhållning i sommarkvällen i Varberg. Det är ett MÅSTE att se och höra er i Societetsparken varje år, och nu ser jag till min stora glädje att ni kommer till Varberg i november!! Hurra, bokar biljetter med det snaraste!! Inga nya skivor på gång? Har redan det ni gett ut och terroriserar omgivning med era låtar... (Mejl från C)

Hej. Vi låg med båt i Mollösund i somras och råkade gå förbi Emmas när ni spelade. Vi hörde bara dom tre sista låtarna men tyckte er glädjefulla musik var mycket bra. Vi visste inte vad ni hette då men hörde något om nationalorkestern, googlade på det och hittade fram till er hemsida. Nu har jag anmält mig till er nyhetssida och hoppas kunna komma på någon spelning framöver när vi har vägarna norröver.  (Mejl från K)

Vi lyssnar på er i bilen. Barnen, 4 o 8 år, älskar låtarna och det är så perfekt när en som vuxen tycker att musiken är precis lika bra. (Mejl från J)

Ett stort tack för era fantastiska texter och musik. Ni gör det jättebra! Mycket beröm till er från mina medlemmar. (Mejl från L)

Hej alla fantastiska spelemän/artister. L och jag njuter varje gång vi hör och ser er. Tyvärr kan vi inte komma till Mölndal, men vi försöker komma på dom spelningar vi kan. (Mejl från M)

Var på AS:s 80-års kalas igår och uppskattade ert framträdande enormt. Är själv lite hobbymusiker och anser mig kunna bedöma kvalitet när det uppenbaras. Naturligtvis en subjektiv uppfattning men i den stora uppsjö av mediokra och utslätade singer songwriters är ni frisk fläkt. Tackar för igår! (Mejl från M)

Tack för att ni finns! Roades av er i Kungälv i höstas och ser fram emot att få göra det igen på Öckerö bibliotek snart. Vi har köpt två skivor så att vi inte ska komma ifrån er. Ni är det bästa som hänt på länge, toppenbra och roliga. (Mejl från L)

Hej Pöjkar! Stort tack för gårdagen! Grymt bra! (Mejl från S)

Jag hörde er på K:s fest i fredags och blev glad och upplyft av er härliga musik. Vilka fyndiga texter och vilken spelglädje. (Mejl från B)

När kommer ni till Uppsala då? (Mejl från L)

Skicka gärna upp affischer/flyers så ska jag sätta upp på varenda tavla i hela Lysekil. Det blir ju årets evenemang i stan, Gyllene Tider som kommer senare kan kasta in handduken... (Mejl från K)

Det är faktiskt så här att jag jobbar som bovärd och var uppe hos en hyresgäst som började sjunga på en av era låtar "Vi ska alla dö en gång" och pratade gott om er samt att hon hade sett många uppträdanden och hade alla era skivor. Hon gjorde min dag och jag blev grymt imponerad och började googla er. Har bara hört den låten, men kan tänka mig att era låtar är suveräna. Är ett stort Gais-fan så ser såklart fram emot Gaislåten som ni gjort tillsammans med fantastiska Per Andersson. (Mejl från R)

Den perfekta julklappen!! :-D Tyckte boken var underbar! (Mejl från M)

Jag hörde er på Visfestivalen i Västervik, och tyckte att det var bra. Jag fick en flashback p.g.a. att Clas Ohlsson öppnade en ny butik i Västervik, och fick se min hustru läsa deras katalog. Hon hade väldigt roligt när ni spelade den låten. Jag fick ju mitt stora skratt när ni spelade om Ullared. Det är väl så att vi känner igen oss själva lite överallt i era låtar! Mycket tack för musiken. (Mejl från B)

Hej Olle! Inte nog med att jag är er bästa kund, jag är nog er bästa marknadsförare också! Nästan alla mina jympapass på Friskis&Svettis innehåller någon av era låtar. (Mejl från Y)

Hej & tack för spelningen ni gjorde i fredags. Vi hade superroligt och hoppas att ni kommer tillbaka någon gång! (Mejl från P)

Vill på detta sätt, tacka för ERAT stora engagemang och proffsiga uppträdande i samband med mitt jubileum. Jag hade en underbar upplevelse, en JÄTTETREVLIG och oförglömlig kväll! Alla jag har pratat med, hade haft en väldigt trevlig kväll. (Mejl från L)

Tack för en dryg timmas fantastisk underhållning, både med musik och era underbara texter. Mycket uppskattat av publiken. (Mejl från C)

Jag och min fru uppskattade verkligen ert framträdande. Som jag sade, så var ni Fantastiskt Finurliga och Finessrika! (Mejl från L)

Jag går fortfarande och grunnar på den märkliga och fantastiska mord-visan, vilken grej att göra en sådan låt, ha, ha, helt underbart. (Mejl från S)

Tack för en svängig stund den 1 juni! Ni fick många nya fans i alla åldrar den kvällen! (Mejl från E)

Ni drog verkligen en jättepublik. Vi hade väntat oss många, men kanske inte riktigt fullt så många. (Mejl från A)

Tack, själv och själva! Vilka arrangemang och texter.. ni är geniala. Jag hade jätteroligt på konserten och njöt som sagt av fantastisk musikalitet. Vår publik var lyrisk. (Mejl från A)

Hörde er igen i finsk radio och fick inte nog utan vill beställa er nya CD "Vi skall alla dö en gång" och CDn "Norsk torsk, baby"! (Mejl från M)

Jag har hört ert band när de spelade era låtar på radio idag och tycker att ni har sjukt bra låtar! Så jag undrar om det är möjligt att få beställa cd-skivan till Finland?  (Mejl från S)

Tack för att ni kommit in i mitt liv! Äntligen ett gäng, som sjunger så att man kan höra texten och tillgodogöra den sig. Som Karl Gerhard på sin tid. Och musiken går inte av för hackor den heller. Äntligen musik att sätta på vid de där grå dagarna, då det inte riktigt vill sig. Och så bra presenter jag köpte på mig. Ingen kan väl annat än må bra av att lyssna på er, och få en grymt skön dag. Tack allihop! (Mejl från A)

Besökte nyligen min far på Sveriges framsida, då han spelade denna för oss – ljuvligt, musikiskt, klokt och kul!! (Mejl från I)

Vi var på er fantastiskt roliga spelning i Fänneslunda i fredags kväll. Tack för era roliga och insiktsfulla texter och det rasande tempot. Vet inte vad ni är i det dagliga men ni har en fantastisk insikt i den mänskliga naturen. (Mejl från J)

Hej, jag vill gärna köpa er nya cd! Texterna är helt galet bra och musiken skön och annorlunda!!! Favorit hittills: Får jag tälta i din trädgård. (Mejl från Y)

Hej ni alla underbara glädjespridare i Vier Brillen! Tack för er vänliga inbjudan. Jag har nyligen fått ett ex av er nya skiva, Alf Hambes toalett. Den är vansinnigt rolig!!!  (Mejl från I)

Tack för ett mycket trevligt, medryckande och svängigt uppträdande i Bollebygd förra söndagen. Det var idel nöjda åhörare jag språkade med efteråt. För oss som arrangörer är det gott att veta att vår satsning går hem hos publiken. Denna gången var det ett lyckokast med idel sexor! (Mejl från U)

Ja, det var mycket folk, men det var inte så konstigt, för ni var suveränt bra! (Mejl från J)

Hej, gubbar! Tusen tack för för att ni bidrog så fint i föreställningen - ni är grymma! Att ni är så himla trevliga gör ju inte saken sämre... (Mejl från N)

Tack för ep:n. Väldigt kul att höra Hambe-visan och era andra refuserade alster. (Mejl från M)

Jag vill beställa Norsk Torsk baby, jag såg er på Stenhammarsalen i torsdags, ni var jättebra! (Mejl från I)

Stort TACK för en härlig konsert i lördags! Det var en mycket positiv upplevelse att få träffa er både på och utanför scenen! (Mejl från B)

Nu har jag med stor förtjusning lyssnat på Norsk torsk, baby. Tur att det inte är en gammaldags LP-skiva. Då hade den redan varit sliten. Omslaget med sitt texthäfte är också förträffligt.  (Mejl från S)

Mycket bra och uppskattat framträdande, underfundiga texter med bra tonsättningar och arr. Det var jättetrevligt. (Mejl från R)

Sonen höll på att skratta ihjäl sig till låten Norsk Torsk som ni spelade nu på morgonen.  (Mejl från I)

... och programledaren sa: ”Nästa låt är verkligen en annorlunda önskning i det här programmet” och så spelades er ”Får jag tälta i din trädgård?”. Vilken härlig låt, den går rätt in i hjärtat och man kommer på sig själv att sitta med ett stort leende i ansiktet! När låten var slut var jag beredd med spetsade öron och penna i beredskap för att kunna skriva upp vad mästerverket hette. Väl hemma igen berättade jag för resten av familjen att jag hört något jättebra, och min man letade upp er på nätet. Kommer ni inte och spelar i Skåne nån gång??? (Mejl från B)

Det var härligt att stå en stund och lyssna på er i Nordstan i lördags. Hade aldrig hört talas om er tidigare, kanske inte konstigt då jag bor i Uppland. Fortsätt så! Ni var toppen. (Mejl från I)

Såg er med glädje på regniga Sörbackens koloni igår, 19/7.  (Mejl från G)

Jag fick höra er musik på en gårdsfest i Torsås. Fram på småtimmarna plockade värdinnans son fram er nya skiva. Det var fler än jag som tyckte den var trevlig.  (Mejl från I)

Hej. Har nu plågat mina barn i bilen i över ett år med er CD ”Norsk torsk” så de kan texterna som ett rinnande vatten. När kan man köpa/ladda ner Skräcködlan från Edshultshall? Har haft den i huvudet sedan förra midsommar.  (Mejl från P)

Ni är verkligen bra – jag tycker att era texter är klart i klass med Povel Ramels och det vill inte säga lite!  (Mejl från H)

Tack för en mycket inspirerande skiva. Min sambo (som är jazzpianist) och jag har njutit nu på morgonen av era sköna toner. Jättebra låtar som något minner om Povel Ramels, särskilt Ingenting var helt underbar. (Mejl från E)

Ett stort tack för konserten på Tynnereds kulturhus i lördags! Man blir glad åt den goda musiken, de fyndiga texterna och det utmärkta och entusiastiska framförandet.  (Mejl från S)

Mina Herrar! 1.31 av "Brôta på" utgör på- och avsignatur till programmet "Aktuellt i Mölndal" - Sankte Per är ju Mölndalsbo :) Sänds 7 dagar i veckan.  (Mejl från A)

Först och främst tack för den goa föreställningen i tisdags på Hjällbo bibliotek. Ni är underbara och såå duktiga. (Mejl från M)

Vilka jävla låtar!!!!!!!!!!! WOOOO!  (Mejl från B)

Läste på ukkeklubbens (Gbg) hemsida att ni kommer att uppträda i Flunsåsparken....ahhh.. och ohhh.... jag kommer att hänga längst fram, bland alla era övriga fans... (Mejl från L)

Jag har själv "Norsk torsk" i min ägo, och jag har snart lärt mig era roliga rim utantill. Och musiken är rent fantastiskt!!! Jag är en glad pensionär på 76, och lyssnar gärna på er skiva. Som jag tycker är rent genialisk!!  (Mejl från I)

Tack för ett trevligt framträdande i Frölunda i går – där fanns många fans och stamgäster… Andhämtningspaus – lysande!  (Mejl från D)

Konserten var till stor belåtenhet, och den grön-orangea CDn snurrar nu alltsomoftast hemma i min anläggning och mina vänner som då och då kommer på besök tycker alla att det är en höjdare. (Mejl från M)

Hurra hurra! Vilken fantastisk skiva, jag fann den på stadsbiblioteket här i Linköping och har stolt spelat den för mina vänner för att det skulle få höra en go' häli göttebosska. Nu har jag blivit beroende men lånetiden har gått ut så var vänlig och skicka mig ett ex. (Mejl från L)

Det är alltid lika kul att ha med er att göra och publikt sett är ni ju grandiosa. (Mejl från T)

Hejsan. Ville bara säga att ni med eran skiva Jazz på G. gör mig så glad! Kan man bli annat? Jag väntar med spänning på nästa skiva. Inga spelningar i Örebro framöver? (Mejl från E)

Tack för en grym show!  (Mejl från T)